طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی
به شهرهای شمالی کشور که سفر کنید میتوانید بهترین و متفاوتترین غذاهای محلی را تجربه کنید. تنوع غذایی شهرهای شمالی ایران زبانزد خاص و عام است و طرفداران دو آتیشه خود را دارد. یکی از این غذاهای جذاب کدو پلو مازندران است که با نامهای کهی پلا و کئی پلا نیز شناخته میشود. کدو پلو غذای محلی آمل است.
مهمترین ماده غذایی موجود در این غذا کدوتنبل است که با برنج مخلوط شده و سرو میشود. علاوه بر طعم بینظیر این غذا خوشبختانه میتوانیم ادعا کنیم که با غذایی کاملاً سالم روبهرو هستیم. کدوتنبل علاوه بر کاهش ریسک ابتلا به سرطان برای مقابله با پیری چشم و قند خون بسیار مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود کارکرد ریهها از دیگر خواص این ماده غذایی است که ارزش آن را دوچندان میکند.
با اینکه کدوتنبل یک ماده غذایی سلیقهای محسوب میشود و ممکن است برخی افراد با آن ارتباط خوبی برقرار نکنند، اما به شما تضمین میکنیم که کدو پلوی مازندرانی نظر این افراد را نسبت به کدوتنبل تغییر میدهد. حتی کسانی که از کدوتنبل خوششان نمیاد هم این غذای بینظیر را میپسندند.
خبر خوب این است که برای تهیه کدو پلو مازندرانی به مواد اولیه چندانی نیاز ندارید، اما باید حدود ۲ ساعت زمان برای آمادهسازی و پخت این غذا صرف کنید.