بهار بارنج

شرکت تولیدی،توزیعی و خدماتی بهار بارنج

شرکت تولیدی،توزیعی و خدماتی بهار بارنج

آپلود عکس"
بهار بارنج
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

پنجشنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۸، ۰۸:۵۹ ق.ظ
طرز تهیه کدو پلو مازندرانی
 
 

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

به شهرهای شمالی کشور که سفر کنید می‌توانید بهترین و متفاوت‌ترین غذاهای محلی را تجربه کنید. تنوع غذایی شهرهای شمالی ایران زبانزد خاص و عام است و طرفداران دو آتیشه خود را دارد. یکی از این غذاهای جذاب کدو پلو مازندران است که با نام‌های کهی پلا و کئی پلا نیز شناخته می‌شود. کدو پلو غذای محلی آمل است.

مهم‌ترین ماده غذایی موجود در این غذا کدوتنبل است که با برنج مخلوط شده و سرو می‌شود. علاوه بر طعم بی‌نظیر این غذا خوشبختانه می‌توانیم ادعا کنیم که با غذایی کاملاً سالم روبه‌رو هستیم. کدوتنبل علاوه بر کاهش ریسک ابتلا به سرطان برای مقابله با پیری چشم و قند خون بسیار مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود کارکرد ریه‌ها از دیگر خواص این ماده غذایی است که ارزش آن را دوچندان می‌کند.

با اینکه کدوتنبل یک ماده غذایی سلیقه‌ای محسوب می‌شود و ممکن است برخی افراد با آن ارتباط خوبی برقرار نکنند، اما به شما تضمین می‌کنیم که کدو پلوی مازندرانی نظر این افراد را نسبت به کدوتنبل تغییر می‌دهد. حتی کسانی که از کدوتنبل خوششان نمیاد هم این غذای بی‌نظیر را می‌پسندند.

خبر خوب این است که برای تهیه کدو پلو مازندرانی به مواد اولیه چندانی نیاز ندارید، اما باید حدود ۲ ساعت زمان برای آماده‌سازی و پخت این غذا صرف کنید.

پیازدو عدد (متوسط)
کدو تنبل200 تا 300 گرم (خردشده به صورت مکعبی)
سیرچهار تا شش حبه (ساطوری شده)
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
سینه مرغدو عدد

مرحله اول

پیاز را نگینی کرده و در تابه‌ای با نمک و زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد از اینکه مرغ به حد کافی سرخ شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ کاملاً بپزد. آب مرغ باید کاملاً غلیظ شود.

مرحله دوم

پیاز دیگری را خرد کرده و تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعدازاینکه عطر سیر بلند شد کدوهای خردشده را به ترکیب اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا مرغ‌های سرخ‌شده را به کدو اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا به‌آرامی بپزد.

مرحله چهارم

حالا برنجی که از قبل آبکش کردید را به صورت لایه‌لایه با مواد تهیه شده مخلوط کنید و بگذارید برنج با مواد تهیه شده روی حرارت بسیار کم دم بکشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۹/۲۱
برنج بهاربارنج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی