طرز تهیه تهچین کته
تورپخت غذای اصلی طرز تهیه تهچین کته
طرز تهیه تهچین کته
برنج کته تنها به خاطر سادگی پخت و سرعت تهیه آن محبوب نیست. این برنج به علت آنکه در آب خود برنج میپزد نسبت به برنج آبکش خواص و ویتامینهایش را بهتر حفظ میکند. ما قصد داریم طرز تهیه تهچین کته را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
برنج خیس خوردهچهار پیمانه
نمکیک قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کرهیک سوم پیمانه
زعفران دم شدهسه قاشق غذاخوری
تخممرغیک عدد
خامه ترش کاله خرید آنلایندو قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
مرحله اول
برنج را با شش پیمانه آب روی اجاق بگذارید. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید.
مرحله دوم
وقتی آب برنج جمع شد، آن را از روی حرارت بردارید.
در ظرفی تخممرغ را بزنید و با خامه و زعفران دم شده و دو قاشق روغن مخلوط کنید.
مرحله سوم
دو سه کفگیر از برنج را با این مواد مخلوط کرده و کف قابلمهای که روی حرارت کاملا داغ شده بریزید.
مرحله چهارم
باقی برنج را روی مواد زعفرانی که صاف کردهاید بریزید، باقی روغن را روی برنج ریخته و قابلمه را روی متوسط قرار دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه شعله را کاملا کم کنید و ۹۰ دقیقه برای آماده شدن تهچین کته وقت بگذارید.
فوت کوزهگری
- روی برنج را قبل از دم کردن کاملا صاف کنید تا بتوانید این تهچین را به شکل سالم در دیس برگردانید.
- روی تهچین زعفرانی را میتوانید با زرشک سرخ شدهای که مقداری شکر و گلاب و زعفران به آن اضافه شده تزیین کنید.
- میتوانید همه برنج کته را زعفرانی کنید یا اینکه کل برنج را تبدیل به تهیه تهچین مرغ زعفرانی کنید.