بهار بارنج

شرکت تولیدی،توزیعی و خدماتی بهار بارنج

شرکت تولیدی،توزیعی و خدماتی بهار بارنج

آپلود عکس"
بهار بارنج
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

طرز تهیه شوید پلو

شنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۰ ق.ظ

طرز تهیه شوید پلو

 

طرز تهیه شوید پلو

شوید پلو مانند پلوی ساده از غذاهای اصلی است که همراه آن از مرغ، ماهی و ماهیچه استفاده می‌کنند. این برنج خوشمزه و خوش طعم از پلوهای محبوب است که اکثرا مورد استقبال قرار می‌گیرد. در ادامه طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

شوید تازه خرد شدهیک پنجم پیمانه

برنجسه پیمانه

نمکبه مقدار لازم

روغنبه مقدار لازم

مرحله اول

برنجتان را خوب بشویید سپس آن را داخل آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد. قابلمه‌ای را تا بیشتر از نصف از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. بعد از اینکه آب به جوش آمد ۲ قاشق نمک به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

آب برنجی که گذاشته بودید خیس بخورد را خالی کنید و برنج را با آب جوشیده شده داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه که برنج‌ها قل خوردند شوید‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه برنج‌ها و شویدها کاملا با هم مخلوط شدند در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج‌ها به حالت نیم پز در آیند.

 

مرحله سوم

برای اینکه متوجه شوید برنج‌ها نیم پز شدند یا نه آن را با انگشتتان تست کنید. دانه‌ای برنج بر دارید و سفتی و نرمی آن را بسنجید. برنجتان نه باید خیلی سفت باشد نه له شده باشد. معمولا بین ۸ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کد تا برنج به این درجه از پخت برسد.

 

مرحله چهارم

برنج نیم پز شده را آبکش کنید. خواستان باشد در این مرحله برنج را خیلی هم نزنید که نشکند. می‌توانید شوید‌ها را در مرحله قبلی اضافه کرده و بعد از آبکش شدن شوید را به آن‌ها اضافه کنید.

 

مرحله پنجم

برنج را دو تا سه دقیقه درون آبکش قرار دهید تا کاملا آب آن گرفته شود. کمی روغن ته قابلمه بریزید و نان یا سیب‌زمینی‌ای که برای ته دیگ در نظر گرفته‌اید روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید.

 

مرحله ششم

روی سطح برنج نصف لیوان آب و نصف لیوان روغن بریزید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت گاز را پایین آورید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

 

مرحله هفتم

حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بعد برنج شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۹/۲۳
برنج بهاربارنج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی