طرز تهیه یخ چای: ۷ روش تهیه آیس تی برای روزهای گرم تابستان
طرز تهیه یخ چای: ۷ روش تهیه آیس تی برای روزهای گرم تابستان
خوب احتمالا طی همین مدتی که از تابستان گذشته گرما را حسابی حس کردهاید و بارها در فکر راهی برای خنک شدن بودهاید! در این نوشتار طرز تهیه یخ چای را به شما آموزش خواهیم داد که لذت این فصل گرم را برایتان چند برابر میکنند. ماههای گرم تابستان که از راه میرسند، میتوانید یکی دو لیوان یخ چای در یخچال داشته باشید و هر بار که از سر کار به خانه برمیگردید یا خسته از کار هستید میل کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه یخ چای
۱. یخ چای با چای سبز، لیمو و بلوبری
۱۰ گرم چای سبز را به یک لیتر آب سرد اضافه کنید و مقداری تراشهی پوست لیمو هم داخل آب بریزید. این مواد را هم بزنید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت بماند و طعم و مزهی پوست لیمو و چای سبز وارد آب شود. بعد از گذشت این زمان ترکیب را صاف کنید. بعد یک پارچ بردارید و داخل آن قالبهای کوچک یخ بریزید. لیموی پوست کنده را بردارید و به صورت دایره برش زده و به پارچ اضافه کنید. یک مشت بلوبری تازه را برای غلبه بر طعم ترش نوشیدنیتان داخل پارچ بریزید. مخلوط چای سبز را هم داخل پارچ بریزید و سرو کنید!
۲. یخ چای ارل گری با نعنا و پرتقال
چای ارل گری خود طعم برگاموت دارد، همان عطر و بوی پوست مرکبات که به چای اضافه میشود. ۱۰ گرم چای ارل گری را به یک لیتر آب سرد اضافه کنید، ۳ شاخه نعناع و پوست یک پرتقال را نیز داخل آب بریزید. اجازه بدهید ترکیب به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال بماند تا مزهی چای و نعنا و پوست پرتقال وارد آب شود. سپس ترکیب را صاف کنید و آن را همراه با پرتقال پوستکنده که به صورت دایره برش خورده، به یخ داخل پارچ اضافه کنید. یک شاخه نعنا هم داخل پارچ قرار بدهید.
۳. یخ چای موهیتو
پوست یک لیمو را به دقت رنده کنید به طوری که قسمت سفید پوست که طعم تلخ دارد، با تراشهها مخلوط نشود. پوست لیمو و ۱۲ گرم چای سبز را به آب داغ اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید چای به مدت ۵ دقیقه دم بکشد و بعد آن را صاف کنید. پوست لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید چای به طور کامل خنک شود. یک پارچ بردارید و داخل آن یخ، برشهای لیمو و نعناع را بریزید و بعد ترکیب چای را اضافه کنید. شما میتوانید عسل ذوب شده در آب هم به مخلوط اضافه کنید تا طعم آن شیرین شود.
۴. یخ چای لیمویی کلاسیک با کمی تغییر
پوست یک لیمو را رنده کنید و آن را همراه با ۱۲ گرم چای به آب داغ اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید چای به مدت ۵ دقیقه دم بکشد و بعد آن را صاف کنید. برای اینکه یخچای شیرین داشته باشید، کمی آب داغ به عسل اضافه کنید و هم بزنید تا عسل به طور کامل حل شود. اجازه دهید ترکیب کاملا خنک شود. در یک پارچ یخ و برشهای لیمو را قرار بدهید. چای و محلول عسل را اضافه کنید و قبل از سرو هم بزنید!
۵. یخ چای اسپایسی
۴ فنجان آب را در یک قابلمهی کوچک بجوشانید. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید، ۱۵ گرم چای به آب جوش اضافه کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. برگهای چای را از آب خارج کنید، کمی شیر و مقداری عسل برای شیرین کردن چای اضافه کنید. بعد ترکیب را داخل یک پارچ بریزید و یک ساعت صبر کنید تا خنک شود. در نهایت یخ روی چایتان بریزید و سرو کنید!
۶. یخ چای انار و لیمو
۸ فنجان آب را بجوشانید. شعله را خاموش کنید و ۶ گرم چای سفید به آب جوش اضافه کنید. اجازه بدهید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه دم بکشد و بعد ترکیب را صاف کنید. ۴/۱ فنجان شکر به چایتان اضافه کنید. اجازه دهید سرد شود. بعد ۲ فنجان آب انار تازه و ۴ تا ۵ برش لیمو را به یک پارچ پر از یخ اضافه کنید و در نهایت ترکیب چای را هم داخل پارچ بریزید. یخچایتان آماده است!
مطلب مرتبط: ۷ شگفتانگیزترین خواص میوه یخ زده برای سلامتی
۷. یخ چای اولونگ
۳ فنجان آب را بجوشانید و بعد ۳ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و ۵ گرم چای اولونگ به آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید چای به مدت ۵ دقیقه دم بکشد و بعد آن را صاف کنید. در مرحلهی بعد پورهی تمشک، مخلوط چای، آب انگور، و چند برش لیمو را با هم مخلوط کنید. در پارچ را بگذارید و اجازه بدهید شب تا صبح در یخچال بماند تا خنک شود. مقداری نوشیدنی پرتقالی به ترکیب اضافه کنید و بلافاصله همراه با یخ، چایتان را سرو کنید.
اگر تمایل دارید مقدار زیادی یخچای را به یکباره آماده کنید، از ۳ قاشق چایخوری چای برای یک گالن آب استفاده کنید تا ترکیب چای خوش طعم و مزهای را به دست بیاورید. میوهها و مواد مورد علاقهی خودتان را انتخاب کنید تا یخچای مخصوص خودتان را بسازید. اگر میخواهید چای را در آب گرم با پوست میوه یا خود میوه دم بگذارید، حتما از یک ظرف ضد حرارت استفاده کنید.