طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، همچنین خورش لذیذی را بچشد. اکثر خورشهای ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه میشوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند. پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوقالعادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورشها و غذاهایی که با گوشت درست میشوند، است. با طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
کرفس250 گرم
جعفری تازه50 گرم
نعنا تازه40 گرم
پیاز150 گرم
پنیر کبابی 200 گرم
استاک سبزیجاتیک لیتر
آبغوره50 گرم
زردچوبهیکچهارم قاشق چایخوری
جوز هندییکچهارم قاشق چایخوری
هلیکچهارم قاشق چایخوری
تخم گشنیزیکچهارم قاشق چایخوری
زیره سیاهیکچهارم قاشق چایخوری
دارچینیکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
مرحله اول
برای شروع شاخههای کرفس را که از قبل شستید و خشک شدند، در اندازه متوسط خرد کنید. نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!
مرحله دوم
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم
جعفری تازه را بعد از شستشو و خشک شدن، به صورت نسبتا ریز خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.
مرحله چهارم
بعد از کمی تفت دادن جعفری، نعنا تازه که آن هم به صورت ریز خرد کردید را به جعفری اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از دو تا سه دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مرحله پنجم
داخل یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و کرفسها را چند دقیقه با روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
پیاز را که از قبل به صورت نگینی خرد کردید، با روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شوند.
مرحله هفتم
بعد از این که پیاز طلاییرنگ شد، نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید، سپس کرفس را هم اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
مرحله هشتم
حالا نوبت اضافه کردن ادویهها است. زردچوبه، جوز هندی، هل، تخم گشنیز، زیره سیاه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله نهم
استاک سبزیجات را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مواد بپزند.
مرحله دهم
در این فاصله سراغ گریل کردن پنیر کبابیها بروید. پنیر کبابی را خرد کنید و روی صفحه گریل بچینید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا سمت دیگر آن هم گریل شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
مرحله یازدهم
همزمان با اضافه کردن پنیر کبابی، آبغوره را اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد.
مرحله دوازدهم
بعد از حدود یک ساعت خورش آماده است. در این فاصله برنج را دم بگذارید و در کنار خورش سرو کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه
- میتوانید به جای جایگزین کردن پنیر کبابی با گوشت، از ترکیب هر دو استفاده کنید.
- علاوه بر خورش کرفس، خورشهای دیگری مثل قیمه، قورمه سبزی و فسنجان هم میتوانید با پنیر کبابی درست کنید.